BSO BLOS

Op onze locatie aan de Richard Wagnerlaan (Oog in Al) bieden wij kleinschalige buitenschoolse opvang aan.

Bij BLOS gaat je kind na school ontspannen en vooral ook veel toffe dingen doen, want bij BLOS is iedere dag een beleving. Je kind is nieuwsgierig en gaat graag op ontdekking. Bij BLOS buitenschoolse opvang krijg je daar alle ruimte voor. Kinderen kunnen bij ons in een vertrouwde en veilige omgeving samen spelen met vriendjes en deelnemen aan leuke, afwisselende en uitdagende activiteiten.

Na schooltijd is er altijd eerst tijd voor een hapje en een drankje. Jouw kind kan dan even bijkomen van de schooldag en kan ook zijn verhaal kwijt. Daarna is het tijd om te spelen, samen of alleen. Ook zijn er kinderen die misschien liever nog even rustig aan hun huiswerk willen werken. Ook dat kan bij BLOS!

Gedurende het hele jaar, ook tijdens vakanties, worden er allerlei activiteiten georganiseerd waarbij kinderen gestimuleerd worden om hun eigen talenten te ontdekken. We maken onderscheid in een viertal categorieën:

  • Kunst & creatief
  • Muziek, dans en theater
  • Natuur & techniek
  • Sport & spel

Bij BLOS is er altijd iets leuks te doen en vliegen de middagen voorbij. Wil je meer weten? Kijk dan op onze website. Bellen naar 030-6047599 of mailen naar info@blos.nl mag natuurlijk ook. Een keertje komen kijken? Je bent van harte welkom! Een rondleiding vraag je hier aan.